Video gjat vitit 1999 në kosovë, në Drenicë

0
286

Kjo është një video dhe një nga qindrat fakte se ç’po bëhej në Kosovë gjatë vitit 1999. Këtu shihen çart shumë dëmtimime që u bën në atë kohë nga policia sërbe në Drenicë.

Leave a reply