URTËSI

0
439

Të dish atë që e dinë të gjithë, do të thotë të mos dish asgjë. Dija fillon më atë që njerëzit nuk e dinë. – Gurmon

 

Nëse doni që diçka të realizohet shkoni vetë, nëse nuk doni, dërgoni të tjerë. – Benxhamin Franklin

 

I mençuri ka një prirje të fortë për të qenë i heshtur, dhe aftësinë për të ruajtur një inventar të tërë sekretesh. Zotësia dhe karakteri i tyre janë për t’u respektuar. – Baltazar Gracian

Leave a reply