Trurët në një vaskë

0
269

Një ngjarje shumë e pazakontë ndodhi kur disa persona hyrën në një spital që ishte mbyllur shumë kohë më par për shkak të dëmtimeve nga një stuhi shiu, edhe pse spitali ishte në ruajtje dhe i rrethuar kjo nuk i ndali personat që të futeshin brenda. Kur personat po eksploronin spitalin e mbyllur ata vun re një vaskë plot me tru, por gjëja shqetësuese ishte sepse trutët dukeshin si tru njeriu askush nuk di pse ata tru ishin në një vaskë dhe kjo ngjarje nuk u diskutua më por akoma besohet se trurët ishin të njerzeve.

Leave a reply