Më shumë njerëz vizitojnë Francën se çdo vend tjetër.

The ancient villages in Huizhou and the scenic Huangshan mountain area transport travellers and film-makers to a lost-in-time China
0
419

Franca është një vend i bukur, i mbushur plot me verëra të shijshme, djathë të shijshëm dhe shumë romanca. Kështu që nuk është për t’u habitur që më shumë njerëz duan të vizitojnë Francën se çdo vend tjetër në botë, sipas Organizatës Botërore të Turizmit të Kombeve të Bashkuara.

Në vitin 2017, vendi Evropian mirëpriti 86.9 milion njerëz. Spanja ishte destinacioni i dytë më i popullarizuar me 81,8 milion vizitorë, pasuar nga Shtetet e Bashkuara (76,9 milion), Kina (60,7 milion) dhe Italia (58,3 milion). Jeta është e bukur!

Leave a reply