Aida, Argjenda dhe Venesa Doçi – Muaji i Mëshirës

0
488

Teksti dhe muzika: Fatmir Muja
Orkestroi: Agon Neziri
Produced by Fatmir Muja & Pika 2020
Interpretimi i parë: Motrat Mustafa 2014

Leave a reply