Speci djegës më djegës në botë është aq djegës sa mund t’ju vrasë.

The actor is set to play Mysterio in the sequel
0
298

Speci djegës “Dragon’s Breath” është aq djegës sa është plotësisht vdekjeprurës. Nëse keni ngrënë një, mund të shkaktojë një lloj shoku anafilaktik, duke djegur rrugët e frymëmarrjes dhe duke i mbyllur ato.

“Unë e kam provuar atë në majë të gjuhës time dhe thjesht më është djegur dhe djegur”, tha Mike Smith, kultivuesi i hobit që shpiku Dragon’s Breath së bashku me shkencëtarët nga Universiteti Nottingham. Atëherë, pse të bëjmë një spec të tillë jopraktik? Siç rezulton, djegës u krijua fillimisht për t’u përdorur në trajtimin mjekësor si një anestetik që mund të mpijë lëkurën.

Leave a reply