• Featured Slider

 • Fullwidth Slider

 • Boxed Slider

 • Grid Carousel

 • Tech Grid

 • Pyramid Grid

 • Grid 1

 • Grid 2

 • Grid 3

 • Grid 4

 • Grid 5

 • Grid 6

 • Grid 7

 • Grid 8

 • Grid 9

 • Grid 10

 • Grid 11

 • Feature 1

 • Feature 2

 • Feature 3

 • Feature 4

 • Hero

 • Post Block 1

 • Post Block 2

 • Post Block 3

 • Post Block 4

 • Post Block 5

 • Carousel

 • Carousel (Layout 2)

 • Row

 • Row 2

 • Row 3

 • Row Tall

 • Row Tall 2

 • Row Tall 3

 • Masonry

 • Masonry 2

 • Masonry 3

 • Square Grid

 • Large Blog

 • Large Blog 2

 • Youtube Playlist 1

 • Youtube Playlist 2

 • Youtube Playlist 3

 • Mailchimp

 • Promo Boxes

 • ShortCodes

 • Video gjat vitit 1999 në kosovë, në Drenicë

  286
  0
  Kjo është një video dhe një nga qindrat fakte se ç’po bëhej në Kosovë gjatë vitit 1999. Këtu shihen çart shumë dëmtimime që u bën në atë kohë nga policia sërbe në Drenicë.
 • Trurët në një vaskë

  268
  0
  Një ngjarje shumë e pazakontë ndodhi kur disa persona hyrën në një spital që ishte mbyllur shumë kohë më par për shkak të dëmtimeve nga një stuhi shiu, edhe pse spitali ishte në ruajtje dhe i rrethuar kjo nuk i ndali personat që të futeshin brenda. Kur personat ...
 • Vajza 11 vjeçare me autizëm fiton rekordin botëror Guinness për aftësitë e matematikës mendore

  206
  0
  Sanaa, e cila u diagnostikua me autizëm në moshën 2 vjeçare, është aq e aftë në shumëzim, sa kohët e fundit mori në shtëpi një çmim nga Rekordet Botërore të Guinness (GWR) për ‘problemin më të madh mendor të shumëzimit aritmetik’. Prindërit e saj mësuan se vajza e ...
 • Diçka frikshme ndodhi në një shtëpi të braktisur

  263
  0
  Një ngjarje e pa besueshme por e vertet ndodhi në malet e Amerikës (në Penselvani) Kur disa persona po eksploronin disa shtëpi të pa banuara (braktisura) një gjë e pazakontë ndodhi tek njëra prej shtëpive. Kur eksploruesit hyrën tek shtëpia e fundit ata pan disa gjëra të cuditshme ...
Load More
Load More