Fëmija që shpëtoi jetën personit të duhur (ngjarje shumë interesante)

0
170

Kur Roger Lausier ishte katër vjeç, ai u largua nga nëna e tij gjatë një udhëtimi në plazh në 1965. Ai e bëri rrugën e tij i vetëm në ujë dhe u përpoq të notonte, por një rrymë nëntokësore e tërhoqi poshtë. Ai do të kishte vdekur, por një e huaj me emrin Alice Blaise u zhyt në ujë dhe e tërhoqi atë në breg, ku ajo e ringjalli dhe i shpëtoi jetën. Nëntë vjet më vonë, 13-vjeçari Roger ishte në të njëjtin plazh kur dëgjoi një gruaja bërtet, “Burri im po mbytet!” Roger nuk e kuptoi se kjo ishte një grua që kishte takuar më parë, por gjithsesi ai nxitoi në veprim. Ai u hodh mbi një trap me inflatable, i doli me vrap njeriut dhe e tërhoqi duke i shpëtuar jetën. Askush nuk e kuptoi rastësinë e çuditshme kozmike që sapo kishte ndodhur derisa lajmet raportuan për të nesërmen. Vetëm atëherë Alice Blaise kuptoi se i riu që i kishte shpëtuar jetën burrit të saj ishte djali katër vjeçar, jeta e të cilit ajo kishte shpëtuar dikur.

Leave a reply