Diçka frikshme ndodhi në një shtëpi të braktisur

0
264
  • Një ngjarje e pa besueshme por e vertet ndodhi në malet e Amerikës

    (në Penselvani)

  • Kur disa persona po eksploronin disa shtëpi të pa banuara (braktisura) një gjë e pazakontë ndodhi tek njëra prej shtëpive. Kur eksploruesit hyrën tek shtëpia e fundit ata pan disa gjëra të cuditshme në atë shtëpi. Gjërat në atë ishin lërë sikur koha të kishte ngrirë, dukej sikur personat braktisën shtëpinë nga një urgjencë,  dhe kur personat shkuan tek dhoma e fëmijëve aty vun re disa vizatime shumë të frikshme, aty shihej qart një njeri duke dashur të bëj vetëvrasje (duke dasgur ta varë veten në një litar). Kjo ngjarje mbeti një mister i pa zgjidhur dhe akoma askush nuk di përse ajo familje braktisi atë shtëpi

Leave a reply