Cili është vendi më i mirë për të parë ylberet?

0
108
Vendi më i mirë në botë për të parë ylberët është në Hawaii.
Nëse jeni një shikues i zjarrtë i ylberit dhedëshironi të mbushni fenomenin e bukur, mos kërkoni më shumë se shtetin e Hawaii-t. Një studim i botuar nga Shoqata Amerikane e Meteorologjisë në 2021 vuri në dukje se "malet e zonës prodhojnë gradiente të mprehta në re dhe reshje shiu, të cilat janë çelësi për pamjet e shumta të ylberit". Ndotja e ajrit, poleni dhe një sasi e madhe e valëve të kreshtës ndihmojnë gjithashtu për ta vendosur Havain në krye të listës kur bëhet fjalë për sasinë dhe cilësinë e ylberit.
Dicka rreth botes.
Dicka rreth botes.
Dicka rreth botes.

Leave a reply