AFORIZMA

0
404

Ai që shkruan për budallenjtë, audiencën e lartë e ka të sigurtë. – Arthur Schopenhauer

Vetëm për shkak të budallallëkut të tyre, ata janë kaq të sigurtë në vetvete. – Franz Kafka

Lodhja për shkak të punës së mirë kalon, ndërsa shpërblimi mbetet, dhe kënaqësia për punën e keqe kalon, ndërsa dënimi mbetet. – Ibn Xheuzi

Leave a reply